Beléptető rendszerek

Elektronikus beléptető rendszer alkalmazásával egyszerűbbé válik a személyek, gépjárművek azonosítása és regisztrálása. A különféle blokkoló eszközökkel könnyedén szabályozható, hogy ki, mikor, melyik területre jogosult belépni, vagy mely berendezéseket üzemeltethetik.

Beléptető rendszer típusok

 Kártyás beléptető

A jelenleg legnépszerűbb beléptető rendszer. Mindenhol előszeretettel alkalmazzák, a legkülönbözőbb munkahelyeken a kis üzemektől a nagyvállalatokig, az irodaházaktól a szórakoztató létesítményekig és szállodákig.

 Rendszám azonosítás

Gépjármű rendszámának felismerése automatikus belépést valósít meg. A dolgozok és a bérlők az azonnali zöld jelzést követően behajthatnak a területre.

 Biometrikus rendszer

A retinaszkenner és az arcfelismerő a jövő technológiái, amelyek a korábban elmentett mintákat hasonlítják össze az aktuálissal.

 Ujjlenyomat olvasó

A kártyás beléptetőnél kényelmesebb, valamint a munkaidő pontos nyilvántartására megbízhatóbb rendszer. Előfordulhat ugyanis, hogy a kártyát a belépésre jogosultak otthon felejtik, továbbá az is megeshet, hogy a munkaidő meghamisítása céljából elcserélik azt.

Beléptető rendszer eszközök

Akkumulátoros sorompó

Erős ipari kivitel, megbízható és
stabil működés, nagy forgalmú
helyekre.

Ellenőrző rendszerek

orjarat_ellenorzoŐrjárat-ellenőrző rendszerek

Ellenőrző rendszerrel ösztönözhető a portaszolgálat és ellenőrizhető az őrök ébersége.

Az őrjárat ellenőrző adatgyűjtő botja egy kisméretű, ütésálló és saját energiaellátással rendelkező, hordozható készülék. Az őr ezt az adatgyűjtőt viszi magával járőrútvonalán, és érinti hozzá a terület különböző pontjainál felhelyezett azonosító chipekhez. Az adatgyűjtő bot a helyszínekhez rendelt időpontokat, hónapokra visszamenőleg eltárolja a memóriájában.

Az adatok később számítógép segítségével könnyedén kiolvashatók, és segítségükkel értékelhető az őrök munkavégzése. A két azonosító pont beolvasása közötti minimális időintervallum megadásával arra késztethető az őr, hogy ne csak végigrohanjon a pontokon, hanem alaposan ellenőrizze területét.

munkaido-nyilvantarto-rendszerMunkaidő-nyilvántartó rendszer

A cégek hatékonyság növelésének és munkafolyamatok optimalizálása végett az automatikus és gyorsan megtérülő munkaidő-nyilvántartó rendszereinket integráljuk a beléptetőkhöz, melynek segítségével kiküszöbölhetőek az indokolatlanul kifizetett túlórák, bliccelések, cigaretta és ” ebédszünetek”.

Forduljon hozzánk bizalommal! INGYENES szaktanácsadással és helyszíni felméréssel állunk rendelkezésére!